VTM

Kijkers van ‘The Masked Singer’ zwaar teleurgesteld na eerste aflevering

door: ASX
Masked Singer Skiwi
Afbeelding bron: VTM

Op VTM werd op vrijdag 3 februari de aftrap gegeven voor het derde seizoen van ‘The Masked Singer’. De eerste zeven kandidaten haalden alles uit de kast om het publiek te overtuigen van hun kunnen. Helaas eindigde het avontuur voor één van de zeven figuurtjes al na amper één aflevering.

Tegen alle verwachtingen in werd Skiwi de eerste afvaller van het nieuwe seizoen. Verrassend, aangezien het vrolijke figuurtje op social media vooraf al voor heel wat animo zorgde. Skiwi groeide al vrij vlug uit tot de publiekslieveling, net zoals de Robotjes vorig jaar, schrijft Het Laatste Nieuws.

Desondanks mocht Herman Verbruggen – die onder het pak schuilging – na amper één aflevering zijn spullen (en skilatten) pakken. Een grote teleurstelling voor Herman zelf, maar nog meer voor de vele fans van het programma. Op Facebook stroomden dan ook heel wat verontwaardigde reacties binnen na de onthulling van Skiwi.

“Zo zonde… Vond het zo’n leuk personage en de act was echt leuk”, reageert één van de vele fans van het programma. “Heel zuur dat hij er al uit is”, klinkt het bij een andere kijker. Velen hadden dan ook liever een ander personage zien vertrekken: “Voor mij mag groot licht eruit!”