VTM

Na deelname aan 'Sing Again': Groot nieuws over Pim Symoens

door: LHX
Pim Symoens
Afbeelding bron: VTM

In 2005 nam Pim Symoens deel aan 'Star Academy'. Hij werd een echte superster, maar verdween daarna even snel weer in de anonimiteit.

Na 'Star Academy' werkte Pim Symoens onder andere als presentator bij JIM en VTM. Na vier jaar besloot hij echter om het over een andere boeg te gooien: hij opende in Brussegem zijn eigen café, Alioth.

Ook daarmee stopte hij na drie jaar, waarna hij in financiële moeilijkheden terechtkwam. Sindsdien is hij uit de schijnwerpers verdwenen, tot zijn deelname aan 'Sing Again'.

De kijkers waren duidelijk blij om hem terug te zien, en ook Pim zelf lijkt zin te hebben in een comeback. Hij komt namelijk met groot nieuws: deze zomer gaat hij de liveoptredens van 'Vlaanderen Zingt' presenteren.

'Vlaanderen Zingt' trekt in juni, juli, augustus en september langs 34 verschillende locaties, met als doel het publiek te laten zingen. Pim Symoens zal er aan de zijde staan van huidige presentator Donaat Deriemaeker.

"Toen ik de vraag kreeg of ik het zag zitten om een reeks meezingevenementen te presenteren heb ik niet lang moeten nadenken", zegt hij tegen Het Laatste Nieuws. "Ik kijk er al naar uit om erin te vliegen!"

Tags sing again