Koen Wauters spreekt zich eerlijk uit over kandidaten ‘Sing again’ vlak voor finale

door: WVDS
Sing Again Koen Wauters en Julie Van den Steen
Afbeelding bron: VTM

Het is vrijdag en dan genieten veel kijkers van het tv-programma ‘Sing Again’ op VTM. En de finale komt eraan.

Voor de kandidaten was het leuk om na al die jaren opnieuw in de spotlights te mogen staan. De jury deelde hun tickets voor de finale uit aan: Marjolein en Chris, Bert en Esther, en Luka en Justin. Daarna konden ook nog Dean, Lola en Seppe toegevoegd worden aan die lijst. 

Koen Wauters en Julie Van den Steen, enthousiast over wat ze te zien krijgen

Koen Wauters en Julie Van den Steen vormen voor de gelegenheid een nieuw presentatieduo. En Koen is superenthousiast over de formule van Sing Again: “Het is vooral van tel dat de mensen hen hebben herontdekt”, vertelt Koen daarover bij Showbits.

Ook het niveau van de deelnemers op het podium is zeer hoog. “Dean doet het heel goed, maar eerlijk ik durf dat zeggen van alle andere 8 ook. Er is niemand waarvan je zegt: ‘Oh nee, die valt nu zo wat tegen’”. 

Dat er heel veel diversiteit qua genres tussen de kandidaten zit, is Koen ook opgevallen. “Soms is het wel appels met peren vergelijken”, legt Koen uit. “Want bijvoorbeeld Marjolein is klassiek geschoold en die moet dan meezingen met popliedjes.”

Misschien dat de ex-winnaars van talentenjachten zoals Idool en The Voice nu dankzij Sing Again ook nog eens op het podium van het Sportpaleis komen te staan. “Dit is een leuk spelletje op hoog niveau”, besluit Koen.