VTM

Na uitdaging van Julie Van den Steen: 'Zo reageren Robots op terugkeer naar 'The Masked Singer''

door: COS
Lize Feryn en Aster Nzeyimana als Robots in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

Enkele weken geleden moesten we met pijn in het hart afscheid nemen van Robots in 'The Masked Singer'. Lize Feryn en Aster Nzeyimana zorgden voor geweldige, maar vooral ook schattige performances.

Ook bij het speurderspanel was de teleurstelling groot toen er afscheid genomen moest worden van Robots. Julie Van den Steen lanceerde in show 9 dan ook een straffe uitdaging voor de kijkers van 'The Masked Singer'.

"Wat als ik een foto van de Robots post op de Instagram van VTM en die foto verbreekt het record van 50.000 likes, wat echt héél veel is? Zou ik ze dan kunnen overhalen om nog één keer terug te komen in de laatste aflevering? Is dat geen keigoed voorstel?"

De oproep haalde in een mum van tijd de beoogde 50.000 likes en dus mogen Robots zich nu al opmaken voor een straffe guest appearance in de grote finale van volgende week. "Joepieee!!! Tot volgende week!!", klinkt het enthousiast bij Lize Feryn op Instagram Stories.

Lize Feryn en Aster Nzeyimana vertelden bij hun afscheid dat ze heel graag nog het nummer van de volgende week hadden willen zingen. Benieuwd of ze dat komende vrijdag, tijdens de finale van 'The Masked Singer' alsnog zullen doen.

Mis niets over 'The Masked Singer' met de gratis app van Redactie24

Lize Feryn en Aster Nzeyimana, de Robots in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: Instagram @lizeferyn