VTM

Nederlandse fans begrijpen Marthe en Hanne van K3 niet in 'K2 Zoekt K3'

door: COS
Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen
Afbeelding bron: VTM

In België zien we zaterdag 2 oktober al de vierde auditieaflevering van 'K2 Zoekt K3'. In Nederland kregen ze pas aflevering 2 te zien.

In de eerste auditieaflevering gebruikten Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn hun Golden Ticket niet in 'K2 Zoekt K3'. In de tweede deden ze dat wel. Amy Courtens mag meteen naar de volgende ronde.

Nederlandse kijkers zijn verdeeld. "Ik zie Amy wel als K3'tje", klinkt het op Instagram. Toch zijn veel kijkers het eens dat Amy niet de beste was. "Als Amy niet zo knap was, was ze zeker niet gekozen, want zeker niet de beste zangeres van de afvallers."

"Gewoon voor de looks. Er waren andere die beter zongen maar de looks niet hadden", zegt nog een kijker. "De zang was nou niet om over naar huis te schrijven." En: "Het was gelijk al overduidelijk dat ze door zou gaan. Helaas. Ik vond haar niet zo goed zingen."

Een kijker beweert zelf dat er voor de uitzending autotune is gebruikt bij Amy. "Waarschijnlijk de overduidelijke voorkeur van de K'tjes voor deze dame", aldus een wantrouwige fan.

Download nu de gratis app van Redactie24