VTM

Nuria Gilizintinova heeft erg verrassende prognose over 'Blind Getrouwd'-koppel: "100% slaagkans"

door: LHX
Afbeelding bron: Photonews

Nu de 'Blind Getrouwd'-koppels terug zijn van hun huwelijksreis, zullen we pas écht te zien krijgen hoe goed het klikt tussen hen. Ook Nuria Gilizintinova volgt het gebeuren met argusogen.

Nuria Gilizintinova trouwde in het eerste seizoen van 'Blind Getrouwd' met Stijn Van Poucke. De twee zijn inmiddels nog steeds er gelukkig samen. Ze zou dus moeten weten wat er nodig is om een dergelijk experiment te doen slagen.

In Story vertelt ze alvast hoe ze de slaagkansen van de koppels inschat. Daarbij heeft ze wel enkele verrassende opinies. Zo vindt ze dat ze tussen Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen, het favoriete koppel van veel kijkers, geen echte passie ziet. Ze geeft hen dan ook maar 40 procent slaagkans.

Het koppel waarover ze het meest optimistisch is, is dan weer het koppel dat door de 'Blind Getrouwd'-kijkers als een hopeloos huwelijk wordt beschouwd: Lien Opdebeeck en Joren Dumont.

Nuria vindt hen een erg goede match en ziet veel respect tussen hen. Ze geeft hen daarom een slaagkans van maar liefst 100 procent. "Lien moet gewoon meegenieten met Joren, ze moet alles loslaten en minder stress hebben", denkt ze. "Ik zie veel potentieel in hen als koppel."