VTM

Het gaat niet goed met Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd': "Het woord scheiding is gevallen"

door: STG
Afbeelding bron: Medialaan

In 2015 gingen Nuria en Stijn in ‘Blind Getrouwd’ een levenslang liefdesavontuur aan. Vandaag, zeven jaar later, staat de zogenaamde ‘seven year itch’ periode voor hun deur. Voor veel koppels is dit de periode waarin de passie in hun relatie uitdooft.

We hebben er allemaal al wel eens van gehoord. De ‘seven year itch’. Na zeven jaar zou de passie in een relatie uitgeblust zijn. Dan breekt het moment van de waarheid aan voor het koppel: blijven ze samen of besluiten ze uit elkaar te gaan. Die periode staat nu voor de deur bij Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd'.

Nochtans wijst onderzoek van antropologen uit dat de meeste koppels na vier jaar uit elkaar gaan. Niet toevallig de periode waarin een eerste kind wordt geboren en een huis wordt gekocht. Iets waar Nuria zich alleen maar bij kan aansluiten, dat laat ze weten aan HLN.

“In de afgelopen zeven jaar verhuisden we, verbouwden we en kregen Stijn en ik twee fantastische kinderen. We hebben een perfect gezin, maar ik merk dat die roze wolk toch stilletjes aan flou wordt."

"Ik zou liegen als ik zei dat er de afgelopen maanden het woord ‘scheiding’ tussen ons niet gevallen is. Het was al een heftige periode", klinkt het.