VTM

Slijmerige bedoening voor Sieg De Doncker

door: ASX
Sieg De Doncker
Afbeelding bron: Instagram @siegdedoncker

Op VTM kun je vanavond kijken naar de voorlopig laatste aflevering van ‘Wie Zoekt Die Wint’. In dat programma halen gezinnen hun eigen huis helemaal overhoop in de zoektocht naar 100.000 euro. Al het geld dat ze binnen het halfuur vinden, mogen ze effectief ook houden.

Voor de laatste aflevering trekt presentator Jens Dendoncker naar de familie De Bel in Dworp. Mama Valerie en haar vier zonen krijgen in hun zoektocht assistentie van Sieg De Doncker, die onlangs nog te zien was in ‘Familie’.

In de zoektocht naar het geld schuwt de spring-in-t-veld werkelijk niks. Met kleren aan (helaas dames en heren) duikt Sieg in een slijmzwembad en sleurt daarbij de jongens er mee in. “Ik zag aan die kleine zijn blik dat hij niet in dat zwembad wou, dus dan is er maar één optie”, lacht Sieg.

Mama Valerie reageert opgelucht. “Ik was vooral blij dat Sieg mijn jongens als slachtoffers uitgekozen heeft en niet mij”, klinkt het. Hoeveel centen de familie De Bel effectief bij elkaar gesprokkeld heeft, zie je vanavond om 20H25 op VTM.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)