VTM

VTM brengt fans van Tien Om Te Zien in verwarring: “Dure grap!”

door: WVDS
Tien Om Te Zien - Anne, Willy, Laura en Aaron
Afbeelding bron: VTM

VTM brengt ook dit jaar artiesten samen voor Tien Om Te Zien. Fans kunnen van 15 tot 25 juli afzakken naar Westende voor opnames van het pompulaire tv-programma.

Artiesten zoals Pommelien Thijs, CAMILLE, Omdat Het Kan & Average Rob, Sam Gooris en Berre bevestigden intussen hun komst. En ook Frans Bauer maakt zijn opwachting. Jacques Vemeire liet onlangs ook weten dat hij zijn kaskraker Max nog eens zal opvoeren.

Fans trekken foute conclusie na bericht over Tien Om Te Zien

De promotiemolen van VTM is in volle gang om zoveel mogelijk muziekliefhebbers naar Westende te laten afzakken. Maar de communicatie zorgde toch voor wat verwarring bij sommige fans.

“Mag het voor jou écht een beetje meer zijn? Bestel dan jouw tickets voor de Golden Circle of de Party Zone en beleef de show vanop de beste plaats”, staat te lezen bij een bericht op Facebook.

Enkele fans reageren: “Dure grap!” of “Waarom tickets bestellen, vroeger was alles gratis bij jullie". Maar wat fans duidelijk niet hebben gelezen is dat je ook gewoon gratis alles kan beleven door naar Westende te komen.

Zo schrijft VTM: "Op het iconische podium vuren Hosts Anne, Willy, Laura en Aaron weer de grootste hits op je af, van golden oldies tot internationale toppers. Stuk voor stuk knallende optredens, waar jij helemaal gratis van genieten".