VTM

Laura Tesoro bezorgt 'Tien Om Te Zien'-collega Aaron Blommaert extra nervositeit

door: COS
Aaron Blommaert, Anne De Baetzelier, Willy Sommers en Laura Tesoro voor Tien Om Te Zien
Afbeelding bron: VTM

Op zondag 31 juli gaan we de nostalgische toer op bij VTM. 'Tien Om Te Zien' keert dan terug met de eerste van acht afleveringen.

Willy Sommers en Anne De Baetzelier krijgen net als vorig jaar versterking van Laura Tesoro en Aaron Blommaert. Voor Laura was het wel even onzeker of ze er zou kunnen staan bij 'Tien Om Te Zien'.

Laura heeft namelijk stemproblemen en kreeg van haar dokter te horen dat ze haar stem moest laten rusten. Tot de opnames zweeg Laura dus. Normaal zou ze afgelopen woensdag ook zingen, maar dat kon ze jammer genoeg niet doen.

Voor de opnames werd er tussen Laura en Aaron via sms gecommuniceerd. Dat zorgde bij Aaron voor extra nervositeit. "Ik ben graag voorbereid", zegt hij in Het Nieuwsblad. "De teksten van de eerste afleveringen kende ik al een week uit het hoofd (bij 'Tien Om Te Zien' wordt niet met autocue gewerkt, red.)."

"Gisteren kreeg ik te horen dat alles werd omgegooid. Verschillende teksten van Laura komen nu ook bij mij terecht. En ik moet me ook concentreren op de camera. Door mijn gebrek aan ervaring vergeet ik dat soms", aldus Aaron Blommaert.