VTM

Winnie en Jonah uit ‘Blind Getrouwd’ verwelkomen eerste kindje

door: ASX
Afbeelding bron: VTM

Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans namen in 2020 deel aan het wetenschappelijk experiment 'Blind Getrouwd'. Vrijwel onmiddellijk sloeg de vonk over en werden de kijkers getuige van een mooie romance. Die wordt nu bekroond met de geboorte van hun eerste kindje.

“Op 22 september 2022 werd onze pracht van een dochter geboren met een geplande keizersnede. Wij zijn al helemaal verliefd en genieten volop van onze roze wolkjes.” Met deze Instagram-post werd de geboorte van Lily Hulselmans wereldkundig gemaakt.

Met Lily staat de teller van Blind Getrouwd-baby’s nu op 7. Eerder kregen Stijn en Nuria (seizoen 1), Evelien en Nicolas (seizoen 2) en tot slot Nick en Veerle (seizoen 2) elk al twee kindjes.

Op Instagram regent het gelukwensen van ex-kandidaten van het populaire VTM-programma “Dikke proficiat lieverds!!!!”, schrijft Laura Lieckens. “Wauw! Super Dikke Proficiat! Geniet!!” klinkt het bij Stijn Van Poucke. Ook onze redactie wenst Winnie en Jonah bij deze van harte proficiat. Geniet van die roze wolk!