Stijn en Nuria hebben er genoeg van: “Dat kunnen we niet meer aan”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Stijn en Nuria, die bijna vier jaar geleden in ‘Blind Getrouwd’ elkaar het jawoord gaven, verwachten eind september hun tweede kindje. Ze kijken er erg naar uit, maar het koppel verlangt ook naar rust.

In amper vier jaar tijd zijn ze getrouwd, enkele keren verhuisd, van job veranderd én hebben ze twee kinderen op de wereld gezet. Het waren heftige jaren voor Stijn Van Poucke (41) en Nuria Gilizintinova (31). “Ik merk aan mezelf dat de voorbije jaren met Stijn heel druk zijn geweest”, vertelt Nuria in Story. “Sinds een half jaar leef ik echt op mijn reserves. Een nieuw project, zoals verbouwingswerken aan ons huis, zou ik niet meer aankunnen. Ook voor Stijn is het genoeg geweest.”

Er is nog altijd zeer veel liefde tussen hen, bevestigen Stijn en Nuria. Dat is het probleem niet. “We maken er vaak grappen over. In onze omgeving zijn er enkele koppels uit elkaar aan het gaan. Dan zeg ik tegen Stijn: ‘Laten we alsjeblieft niet scheiden, een verhuis zou ik er niet meer kunnen bijnemen. Laten we gewoon samenblijven, dat is makkelijker”, lacht Nuria.

Stijn en Nuria hebben bewust een drastische beslissing genomen. “De verbouwingswerken hebben we bewust stilgelegd”, vertelt Stijn. “Die zouden in combinatie met twee kleine kinderen voor te veel stress zorgen. Dat is om problemen vragen.”