VTM

Hoogzwangere Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ kan het niet langer aan: Dit is er aan de hand

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ verwacht met haar echtgenoot Stijn één dezer dagen haar tweede kindje. Peuter Victor zal er heel snel een klein broertje of zusje bij krijgen.

Nuria en Stijn uit ‘Blind Getrouwd’ verwachten rond deze tijd hun tweede kindje. Het koppel heeft al een peutertje rondlopen thuis die naar de naam Victor luistert. Hij krijgt er dus één dezer dagen een klein broertje of zusje bij. Het koppel koos ervoor zich te laten verrassen op de dag van geboorte en het geslacht nog niet op voorhand te kennen. Nuria vertelde al eerder in Story dat ze gokt op een meisje omdat ze een totaal andere zwangerschap achter de rug heeft, dan bij zoontje Victor.

Nuria kan niet langer wachten, zo blijkt. De ongeduldige mama deelde een bericht op Instagram waaruit duidelijk blijkt dat zowel zij als haar man Stijn er helemaal klaar voor zijn. De pyjama van de baby en van de ouders is al ingepakt én er werd al voor een babysit voor Victor gezorgd. Na een zwangerschap van 39 weken kan Nuria blijkbaar geen seconde langer wachten. Hopelijk komt hun tweede kindje er snel aan en verloopt de bevalling vlot!