Wout Van Aert mag zich klaarmaken voor stevige concurrentie op de weg

door: CDC
Sonny Colbrelli en wout van aert
Afbeelding bron: Photonews

Wout Van Aert sprak al meermaals zijn ambities uit om de klassiekers binnen te halen volgend jaar. Maar hij mag zich opmaken voor de strijd met een ambitieuze tegenkandidaat. 

Sonny Colbrelli, die dit seizoen Parijs-Roubaix won, verklaart nu dat hij diezelfde ambities als Wout Van Aert heeft. Ook hij wil meedoen aan de klassiekers, om ze te winnen. Hij weet dat hij in de kijker zal staan van iedereen en men overwinningen verwacht van hem.

De Italiaanse renner van Bahrain Victorious is ook in goede doen. Colbrelli won 8 keer afgelopen seizoen. Naast Roubaix won hij ook onder meer de Benelux Tour, een etappe in het Critérium du Dauphiné, het Italiaans én het Europees kampioenschap op de weg. Colbrelli is dus een te duchten concurrent.

De winst in Roubaix doet hem nu dromen van meer. Colbrelli zal meedoen aan de Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne. Daarna komt Parijs-Nice of Tirreno-Adriatico. Vervolgens doet hij mee aan alle klassiekers: van Milan-San Remo tot Parijs-Roubaix. Van Aert is dus gewaarschuwd.