Al meteen slecht nieuws voor nieuw K3'tje Julia: "Een mokerslag"

door: LHX
Julia in 'K2 zoekt K3'
Afbeelding bron: VTM

Julia Boschman is de opvolger van Klaasje Meijer bij K3, en dat zou normaal al meteen gevierd worden met enkele shows in het Sportpaleis. Helaas steekt het coronavirus daar een stokje voor.

Dit weekend, amper een week nadat Julia Boschman 'K2 zoekt K3' heeft gewonnen, zou de nieuwe K3 al in het Sportpaleis staan. Ze zouden vier shows geven tijdens de Rewind Parties van Studio 100.

Het ziet er echter naar uit dat Julia nog even zal moeten wachten op haar eerste shows. De Rewind Parties zijn immers op het laatste moment afgelast wegens de coronamaatregelen.

"Maandenlang hebben we uitgekeken naar de Rewind Parties en de Grote Sinterklaasshow", laat Studio 100 weten. "Opnieuw een mokerslag voor ons bedrijf en alle medewerkers die hun hart en ziel in de voorbereiding hebben gestoken."

Aan VTM laat ceo Hans Bourlon weten dat hij wel begrip heeft voor de situatie. "Het gaat over heel veel mensen die samen gaan meezingen en feestvieren en da’s natuurlijk een beetje te veel kans geven aan het virus", zegt hij.