Bart Kaëll bezorgt fans verrassing van formaat: "Primeur"

door: STG
Bart Kaëll zomerhit show 3
Afbeelding bron: VRT

Bart Kaëll heeft een bijzonder drukke zomer voor de boeg. Woensdag viert de zanger zijn 63ste verjaardag, die hij op een wel heel bijzondere manier gaat vieren.

Woensdag wordt Bart Käell 63 jaar. De zanger beleeft momenteel een erg drukke zomer. In TV Familie onthult Bart hoe hij zijn verjaardag zal vieren. Hij heeft dan ook een grote verrassing voor zijn fans.

"Ik zal mijn verjaardag bij 'Zomerhit' vieren", zegt Bart. "Ik breng dan niet alleen 'Wat is jouw geheim', maar ook 'Ga met me mee', samen met de zoon van Bart Van den Bossche zaliger", klinkt het enthousiast.

"Het wordt dus een verjaardag op het podium. In de zomer gaat mijn werk sowieso altijd voor en dat vind ik helemaal niet erg", zegt Bart. En dat is niet het enige nieuws voor de fans.

"Eind september komt er een driedubbele cd uit naar aanleiding van 40 jaar Bart Kaëll met 40 hits. En een primeur: er komt zelfs een elpee uit met tien nieuwe liedjes, waaronder 'Wat is jouw geheim'. De andere zijn we nu aan het opnemen", verklapt hij.