Bart Kaëll kan niet geloven wat hij van Bart Peeters te horen krijgt

door: COS
Bart Kaëll
Afbeelding bron: VTM

Bart Kaëll scoorde afgelopen zomer weer een grote hit met 'Wat is jouw geheim?'. De zanger greep net naast de Zomerhit-trofee. 

Iedereen kan 'Zeil je voor het eerst' meezingen. "Zeil je voor het eerst dan sla je een flater, trek het je niet aan ga door want later, geniet je des te meer, van wind en van water, van wind en van water, van water en wind", klinkt het refrein.

'Zeil je voor het eerst' is volgens heel wat mensen wel een dubbelzinnig nummer. Iets wat Bart Kaëll blijkbaar nooit zo bedoeld heeft. "Het was Bart Peeters die me op de tweede laag wees. 'Tof gevonden', zei hij", vertelt Bart in Dag Allemaal.

"Ik dacht: 'Welke tweede laag?' Pas toen ik er verder over nadacht, drong het tot me door dat de tekst kon slaan op de eerste keer de liefde bedrijven. Bizar", zegt de zanger.

"Toch moet ik mensen die een dubbele bodem zien, teleurstellen: volgens mij gaat 'Zeil je voor het eerst' nog altijd over de eerste keer zeilen. En wie daar andere gedachten bij wil hebben, mag dat van mij. Met veel plezier zelfs", lacht hij in het weekblad.