Bart Kaëll neemt erg ingrijpende beslissing over mentale gezondheid: "Geen natuurlijke manier van leven"

door: STG
Bart Kaëll Zomerhit 2023
Afbeelding bron: wvds

Bart Kaëll heeft deze zomer weer een nieuwe hit te pakken. Met 'Wat is jouw geheim', staat de zanger deze zomer op heel wat podia. Een optimale gezondheid is dan ook noodzakelijk.

Gisterenavond was het ongetwijfeld feest ten huize Kaëll-Appermont. De zanger kreeg eindelijk een verrassend telefoontje van Radio 2 met erg heuglijk nieuws: hij is bij de laatste tien finalisten voor de 'Radio 2 Zomerhit'.

Met 'Wat is jouw geheim', staat de zanger al een hele zomer lang op verschillende podia. Fans zijn het er dan ook al langer over eens dat Bart een grote kanshebber is om dit jaar met de titel naar huis te gaan.

In Het Laatste Nieuws zet de zanger wel de puntjes op de i. “Mensen entertainen blijft mijn grootste passie”, vertelt Bart. “Het is als een bakker die telkens weer zijn taarten wil verbeteren. Voor mij kan het altijd nog beter."

"Ik ben nogal een controlefreak en perfectionist. En dat heeft een weerslag gehad. Zo belandde ik, ook jaren geleden, in een depressie. Dus dat is iets waar ik nu over waak", klinkt het. 

"De druk om te presteren is erg groot in ons vak. Vaak komt zo’n depressie voort uit stress. Of uit perfectionisme, wat bij mij vooral het geval was. Je kan wel heel veel willen, maar da’s geen natuurlijke manier van leven. Waardoor ik mentaal en fysiek precies verkrampte. Ik bleef wel optreden. Op aanraden van die psycholoog. En het heeft me geholpen", besluit de zanger.