Bart Kaëll neemt moedig besluit: "Om me te verweren tegen jong geweld"

door: STG
Bart Kaëll zomerhit show 3
Afbeelding bron: VRT

Dat Bart Kaëll van aanpakken weet, is al langer geen geheim meer. Hoewel hij de oudste genomineerde is voor 'Zomerhit', verklapt Bart zijn grootste geheim.

Bart Kaëll mag dan wel de oudste genomineerde van 'Zomerhit' zijn, scoren bij de jeugd doet hij als geen ander. Met 'Wat is jouw geheim', zou de zanger volgens verschillende peilingen wel eens de verrassende winnaar van dit jaar kunnen worden.

Hij gooit dan ook alles in de strijd om het jonge publiek te overtuigen. Tiktok kan daarbij niet ontbreken. Bart probeert vooral jongeren aan te trekken met ludieke filmpjes om op hem te stemmen.

"Ik krijg veel positieve reacties op mijn nieuwe single, maar ik kan mijn kansen moeilijk inschatten", zegt Bart in Het Laatste Nieuws. Dus ik herinner mijn volgers op TikTok er graag aan dat ze op mij kunnen stemmen”, klinkt het.

“Je kunt lacherig over TikTok doen, maar de dag van vandaag is het belangrijk om via sociale media je muziek te promoten. Vroeger ging je single gewoon naar de platenboer, nu verloopt alles digitaal."

"Als je je muziek niet op TikTok promoot, is het alsof je plaat niet in de winkel zou liggen. Zo probeer ik me te weren tegen al dat jong geweld", zegt Bart.

@bartkaell Luc gaat elke week stemmen! Stem op 'Wat is jouw geheim?' via de VRT max app of vrt.be #bartkaell #watisjouwgeheim #zomerhit @radio2 ♬ origineel geluid - Bart Kaëll