Christoff deelt verrassende update over liefdesleven: “Het is ingewikkeld”

door: ASX
Christoff en Ritchie
Afbeelding bron: Instagram @christoffofficial

Met zijn nieuwe single Dit ben ik bekent Christoff nu ook op muzikaal vlak kleur. De schlagerzanger outte zich al in 2008 als homoseksueel, maar vond de tijd meer dan rijp om het taboe vijftien jaar later nog eens te doorbreken.

“Het is sowieso de meest persoonlijke single die ik ooit heb gemaakt”, vertelt Christoff aan HLN Showbits. “Ik vond het hoog tijd om de mensen te laten weten hoe ik me al die tijd gevoeld heb”, gaat het verder.

Naar eigen zeggen voelt de zanger zich goed in zijn vel. “Dit is echt de Christoff die ik wil zijn”, verduidelijkt de schlagerkoning. Op persoonlijk vlak gaat het de zanger eveneens voor de wind. Van een nieuwe liefde is er momenteel echter nog geen sprake.

Christoff ging twee jaar geleden uit elkaar met Ritchie. De twee zien elkaar nog elk weekend, Ritchie is immers nog steeds de roadmanager van de zanger. “We begrijpen elkaar nu beter dan ervoor”, vertelt Christoff.

De zanger lijkt een verzoening niet uit te sluiten. Op de vraag hoe het voelt om met je ex continu op te trekken, luidt het eerlijke antwoord: “Het is ingewikkeld, ja. Maar zonder er een klevertje op te plakken: We zien wel waar het uitkomt. What will happen, will happen.”

Tags Christoff