Christoff enorm geraakt door wat hij te horen krijgt van Will Tura

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Christoff brengt op 6 oktober zijn nieuwe album 'Dit ben ik' uit. Het is zeven jaar geleden sinds Christoffs laatste album.

Nog voor Christoff zijn nieuwe album kan voorstellen aan zijn fans, staat er iets anders op de agenda. Iets erg bijzonders: 'Christoff Zingt Tura'. In zes grote shows eerst Christoff zijn goede vriend en grote idool Will Tura.

"Wat het voor mij nog allemaal specialer maakt, is dat ik van Will de toestemming heb gekregen om deze reeks 'Christoff Zingt Tura' te doen. Mocht hij 'neen' gezegd hebben, dan was ik er niet aan begonnen", zegt Christoff in Primo.

"Misschien zou ik dan tijdens mijn shows wel ergens een medley gebracht hebben om hem te eren, maar meer niet. Maar dat hij volmondig 'Christoff, doe maar!' zei, was voor mij heel belangrijk", zegt de zanger.

Christoff geeft zes grote shows en breidt er daarna een minitournee aan. "Ik ga de liedjes van mijn inspiratiebron en goede vriend met het allergrootste respect en alle liefde van de wereld brengen", aldus Christoff in het weekblad.