Christoff helemaal niet blij met wat er bij 'Make Up Your Mind' gebeurde

door: COS
Christoff voor 'Make Up Your Mind'
Afbeelding bron: VTM

Vorige maand lieten vijf bekende gezichten zich omtoveren tot onherkenbare drag queens in 'Make Up Your Mind'. Ook Christoff nam deel aan het VTM-programma.

"Dit was zo leuk om te doen, fantastisch! Ik was ongelofelijk zenuwachtig, maar eens het publiek er is dan ga je de volle 100%. Dit programma is ver weg van mijn comfortzone, dus daar heb ik heel even over moeten twijfelen", vertelde Christoff na 'Make Up Your Mind'.

De zanger heeft na zijn deelname alleen maar positieve reacties gekregen. "Ik heb me ontzettend geamuseerd, al was ik niet happy met mijn look", moet Christoff toegeven in Dag Allemaal. "Ik voelde me niet sexy, eerder een zwangere giraf."

"Het was heftig, want dat ik vroeger gepest werd, zat toch nog dieper dan ik dacht", geeft hij toe. "Vroeger op school controleerde ik elke beweging, uit angst dat ze weer 'homo' of 'janet' zouden roepen."

"Optreden als een supervrouwelijke dragqueen was niet evident. 't Was alsof ik als rechtshandige links moest schrijven. Maar ik heb me geamuseerd. Ik zou het zo opnieuw doen", aldus Christoff, ofwel 'Madonna Starling'.

Tags Christoff