Christoff kruipt uit diep dal: "Op punt gestaan alles achter te laten"

door: COS
Christoff bij 'Tien Om Te Zien'
Afbeelding bron: VTM

Christoff heeft een erg moeilijk jaar achter de rug. De zanger heeft enorm afgezien, al liet hij dat aan haast niemand zien.

In 2023 is Christoff naar eigen zeggen helemaal vanaf nul moeten beginnen. "Maar niemand die dat weet", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. Zelfs zijn ouders wisten niet dat hij zo diep zat.

Eerst was er de breuk met verloofde Ritchie, daarna met zijn manager en vervolgens de breuk van Klubbb3. Al is die laatste breuk nog niet officieel. "Maar ik voel aan alles dat we ermee gestopt zijn."

"Zo kwam dus letterlijk álles bij elkaar. Drie breuken en dan sukkelde mijn mama ook nog met haar rug: heavy", zegt de zanger. In 2022 sloot Christoff zich dan ook van alles en iedereen af. 

"Ik heb nog nooit zo diep gezeten in mijn leven", geeft Christoff toe. "Optreden hoefde niet meer voor mij. Ik heb letterlijk op het punt gestaan om alles achter te laten, te vluchten naar Zuid-Afrika en nooit meer terug te keren. Alles zag zwart."

Het was door petekindje Lisa-Marie, de dochter van zus Lindsay, dat Christoff in zijn moeilijke periode het licht bleef zien. De steun uit zijn dichte omgeving was zijn redding.

Tags Christoff