Christoff verklaart: daarom liep het fout tussen hem en Ritchie

door: LHX
Afbeelding bron: Photonews

Enkele weken geleden kondigde Christoff (45) aan dat hij en zijn verloofde Ritchie (29) uiteengingen. Op de vraag hoe dat is kunnen gebeuren, geeft hij nu een antwoord.

“Onze levens lagen te ver uit elkaar, denk ik”, zegt Christoff in Dag Allemaal over zijn relatie met Ritchie. “We zitten in verschillende levensfases. Ik denk dat we een beetje naast elkaar zijn gaan leven.”

De twijfels staken de kop op tijdens de coronacrisis. Ritchie had net een goeie job gevonden als grafisch ontwerpen, maar alle optredens van Christoff waren afgelast. “Ik zat ineens van 8 tot 5 thuis en dan gaat er van alles door je heen.”

Hij liep thuis tegen de muren op. “Ik zocht een uitlaatklep in Spanje, maar Ritchie wou dat ik thuisbleef, en zo ontstonden er kleine discussies.” Dat stemde hem tot nadenken. “'Is dit het wel?’, dacht ik.”

Uiteindelijk besloten ze samen, bij een glas champagne, dat het beter was om uit elkaar te gaan. “We hebben alles gegeven met ons hart, zowel hij als ik. Maar het heeft niet mogen zijn”, aldus Christoff.

Tags Christoff