Christoff zwijgt niet langer over zware periode in zijn leven: "Echt heel zwaar geweest"

door: STG
Christoff in 'De Cooke & Verhulst Show'
Afbeelding bron: Play4

Christoff De Bolle snelt dezer dagen van het ene podium naar het andere. In TV Familie klapt de zanger uit de biecht over een donkere periode uit zijn leven.

Deze week veroorzaakte een filmpje op sociale media heel wat heisa. In een nieuwe video is te zien hoe een groepje jongeren een weerloze tiener aanvalt. Het weekblad ging op onderzoek bij bekende Vlamingen die al geconfronteerd werden met pestgedrag.

Ook zanger Christoff kreeg het in zijn schooltijd hard te verduren.“Ik wijt dat nog altijd een beetje aan mijn geaardheid en het feit dat ik toen al op televisie kwam’, zei hij eerder al in Het Laatste Nieuws.

“Mensen hadden zoiets van: ‘Ge komt op ­televisie, ge zingt Vlaamse liedjes, dus ge zijt homo en dus mogen we u pesten.’ Ik heb lang gefaket", bedenkt de zanger zich.

"Elke handeling die ik deed was gecontroleerd. Allemaal met het idee dat ­mensen toch maar niet zouden ­denken dat…. (zwijgt) Ik kreeg op school geen steun, leraars deden gewoon mee. Dat is echt heel erg zwaar geweest", besluit hij.

Tags Christoff