Daarom besliste Amy Courtens uit 'K2 Zkt K3' relatie nieuwe kans te geven: "Grappige aanleiding"

door: STG
Amy in 'K2 Zoekt K3'
Afbeelding bron: VTM

Amy Courtens kennen we nog van haar deelname aan 'K2 Zkt K3'.Ze moest uiteindelijk de duimen leggen voor Julia Boschman.

Amy Courtens zag haar droom om K3'tje te worden net aan haar neus voorbijgaan. Julia Boschman mocht uiteindelijk de fakkel van Klaasje Meijer overnemen.

Begin juli maakte Amy verrassend nieuws bekend: na een korte relatiebreuk is ze opnieuw gelukkig met haar vriend Aaron. "De voorbije periode apart van elkaar leven heeft het koppel deugd gedaan", vertelde ze toen aan Het Laatste Nieuws. “We moesten elk even op onszelf focussen, op onze eigen carrière en doelstellingen. Soms is het nodig even wat ruimte te hebben. We zijn gelukkiger dan ooit.”

In Dag Allemaal verklapt ze deze week ook de precieze aanleiding waarop ze terug naar elkaar zijn toegegroeid. “Ik ben een schrikschijter en woonde even alleen. Om één uur ’s nachts hoorde ik geluiden in het appartement en ik belde Aaron", begint Amy haar verhaal. "‘Ik ben bang, wil je aan de telefoon hangen tot ik slaap?’ Voor hem was dat nooit een probleem, terwijl hij om vier uur op moet", klinkt het.

Door dat soort absurde dingen besefte ik hoe hard ik hem apprecieer.” Uiteindelijk hebben Amy en Aaron dan opnieuw afgesproken. “We konden goed babbelen en ik heb Aaron duidelijk gemaakt dat ik nog steeds van hem hou”, aldus Amy.