Wat een pech voor Amy Courtens uit ‘K2 zoekt K3’: “Je verzint dit zelfs niet!”

door: ASX
Amy uit 'K2 Zoekt K3'
Afbeelding bron: VTM

Even zag het ernaar uit dat Amy Courtens het plekje van Klaasje Meijer zou mogen invullen bij K3. Amy schopte het tot de laatste vier finalistes, maar moest uiteindelijk nipt de duimen leggen voor Julia Boschman.

Sindsdien zit het geluk de blondine echt niet mee. Samen met Luca Diez, die eveneens zijn kans waagde in de zoektocht, richtte ze de coverband ‘De Bende’ op. Dat bleek echter een doodgeboren kind, want de twee moesten noodgedwongen de handdoek in de ring gooien na stemproblemen bij Luca.

Begin dit jaar nog meer ellende voor Amy. Eind maart liet de zangeres via Instagram weten dat zij en haar verloofde besloten uit elkaar te gaan. De twee waren volop bezig aan de bouw van hun liefdesnestje.

Tijd dus voor ontspanning, moet Amy gedacht hebben. Helaas viel ook haar reisje ietwat in het water. De terugvlucht verliep niet bepaald vlekkeloos. Na een onvoorziene tussenstop in Frankfurt geraakt Amy alsnog in Zaventem … maar wel zonder koffers. “Die staan nog in Frankfurt blijkbaar. Je verzint dit zelfs niet”, lacht Amy.

Amy Courtens
Afbeelding bron: Instagram @amy_courtens