Amy Courtens klapt plots uit de biecht over breuk met vriend Aaron: "Daarom gingen we uiteen"

door: STG
Amy in 'K2 zoekt K3'
Afbeelding bron: VTM

We kennen Amy Courtens nog van haar deelname aan 'K2 Zkt K3'. Enkele maanden geleden kwam het pijnlijke nieuws dat zij met haar partner Aaron uit elkaar gaan. Een echte reden werd niet gecommuniceerd, tot nu.

Aaron en Amy zijn al acht jaar een stel, maar besloten dit voorjaar nog uit elkaar te gaan. Al kwam er vorige maand dan toch erg verrassend nieuws over het koppel op liefdesvlak.

"Ik ben terug samen met Aaron”, klonk het in Het Laatste Nieuws. “Ik ben de verloving effectief opnieuw aan het plannen. It’s back on!”

Deze week klapt Amy uit de biecht over de reden van de breuk. Ze neemt dan ook geen blad voor de mond, en vertelt waar het juist is fout gelopen. “Aaron is zijn vennootschap aan het opbouwen, ik zoek mijn weg als model, influencer en zangeres. Dat zorgt voor stress.", zegt Amy in Dag Allemaal.

"Door onze drukke jobs konden we weinig bij elkaar terecht. En als je het gevoel hebt dat je niet terechtkan bij je partner, moet je afstand nemen van elkaar", klinkt het. "Elke relatie heeft ups en downs, maar nu zaten we te lang in een dal. Daarom gingen we uiteen: om ons te focussen op onze ambities.”