Een nachtmerrie voor Amy Courtens uit 'K2 zoekt K3': "Heeft ons een fortuin gekost"

door: LHX
Amy uit 'K2 Zoekt K3'
Afbeelding bron: VTM

Amy Courtens is bekend van 'K2 zoekt K3', waar ze als tweede eindigde. Momenteel werkt ze als content creator en model.

Net voor haar deelname aan 'K2 zoekt K3' kocht Amy Courtens samen met haar vriend een bouwgrond in Wolfsdonk. Dat verliep niet zonder slag of stoot, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws.

Voordat ze hun huidige bouwgrond vonden, stonden zij en haar vriend op het punt om een andere grond te kopen. Ze hadden de prijsovereenkomst al getekend, maar toen ze plots in zeven haasten de verkoopsovereenkomst moesten tekenen, wilde haar vader de documenten toch nog eens nalezen.

Er bleek van alles mis te zijn met de grond. "Die was als het ware pudding. We waren namelijk gedwongen om meterslange heipalen van gewapend beton in de grond te drijven", klinkt het. "Zulke palen kosten stukken van mensen."

Omdat ze de prijsovereenkomst al hadden getekend, stonden ze echter met hun rug tegen de muur. Ze zagen zich genoodzaakt om een advocaat in te schakelen, wat er uiteindelijk in resulteerde dat de verkoop werd geannuleerd. "De advocaat heeft ons nog een klein fortuin gekost, maar eind goed, al goed", klinkt het opgelucht.