Dit vinden Hanne, Marthe en Julia écht van Marie Verhulst als vervangster bij K3

door: STG
Marthe, Julia en Hanne van K3
Afbeelding bron: Photonews

Afgelopen weekend kwamen we eindelijk te weten wie Hanne zou vervangen tijdens 'De Grote Sinterklaasshow'. Met Marie Verhulst koos Studio 100 opnieuw voor een talent uit eigen huis.

Een maand geleden werd Hanne Verbruggen voor de eerste keer mama. Momenteel geniet ze nog tot februari van haar zwangerschapsrust. Studio 100 ging dus op zoek naar een geschikte vervangster.

Tijdens de Nederlandse shows werd ze al vervangen door Diede van Den Heuvel, maar voor de shows in ons land werd het al snel duidelijk dat er een andere oplossing gezocht zou worden. De keuze van Marie Verhulst lijkt vooral bij de volwassenen iets moeilijker te liggen. 

Nog belangrijker is ongetwijfeld de mening van Hanne, Marthe en Julia zelf. Op Instagram laten ze voor het eerst horen wat ze nu echt vonden van Marie haar prestatie. 

“Een eer om jou erbij te hebben. You rock baby!”, schrijft Julia. “Heel veel liefde voor jou, lieve Marie”, reageert Marthe. Ook Hanne laat een berichtje achter voor Marie. “You rock!”, klinkt het.

Tags K3