Fans van K3 maken zich grote bedenking over de vervanging van Marie Verhulst bij K3

door: STG
Marie Verhulst
Afbeelding bron: Photonews

Het zijn drukke tijden voor Marie Verhulst. Binnenkort komen de Kerstshows van 'Samson en Marie' eraan, en dit weekend was Marie ook al te zien tijdens 'De Grote Sinterklaasshow' als vervangster van Hanne bij K3.

Gisteren kwamen we eindelijk te weten wie Hanne Verbruggen zou vervangen tijdens 'De Grote Sinterklaasshow'. Vorige maand beviel Hanne van haar zoontje Julien. Momenteel geniet ze nog even van zwangerschapsrust.

Aangezien Diede van Den Heuvel enkel zorgde voor de vervanging van Hanne tijdens de Nederlandse shows moest Studio 100 dus op zoek naar een andere oplossing. Intussen is duidelijk geworden dat Marie Verhulst haar dit weekend vervangt binnen K3.

Bij de fans is er dan ook tijdens de vervanging iets bijzonders opgevallen. Marie draagt namelijk een andere kleur van broek dan Marthe en Julia.

 "Origineel zeg...wel leuk maar zei hoort gewoon Samson en Marie. Maar waarom draagt ze niet de zelfde kleding als K2? Is die Marie haar eigen showkleding van haar eigen show?", klinkt het onder andere. "Gooi toch niet alles door elkaar! Waar zijn ze toch mee bezig??? @verhulstmarie moet bij Samson blijven! Bij k3 waren er genoeg andere oplossing… ik vind dit zo verkeerd van @studio100", wil nog iemand kwijt.

Tags K3