Financiële problemen zorgen voor grote domper op de feestvreugde bij Christoff

door: STG
Christoff en Joren Dumont
Afbeelding bron: Instagram @jorendumont

Enkele weken geleden zagen we Christoff nog eens op televisie. Hij heeft deelgenomen aan het programma 'Mijn Beste Kerst Ooit'.

"Ik vond dat superleuk bij Rachel en Clara dat we op een weegschaal moesten gaan staan voor we aan het diner begonnen", laat Christoff weten aan Het Laatste Nieuws. "We hebben wel gezegd om het gewicht niet te vertellen."

In het interview blikt hij ook terug op de hoogtepunten van het voorbije jaar. "De start van de optredens, dat we terug mochten beginnen spelen. Dat we terug ons normale leven, zo goed en zo kwaad mogelijk, terug hebben gekregen", klinkt het enthousiast.

Iets wat na de financiële onzekerheid wel welkom was. "Je kan niet blijven geld van je spaarboekje gaan halen, want die zakt zienderogen. Je werd op een gegeven moment toch wel een klein beetje bang."

Dat heeft dan ook zo zijn gevolgen voor de feestdagen van dit jaar. "We hebben ons deze kerst beperkt tot maar één cadeautje. We hebben ook gezegd: 'alles wordt zo duur.' Eigenlijk zou het een heel jaar lang Kerstmis moeten zijn", besluit Christoff.

Tags Christoff