Hanne openhartig over beginperiode: “Josje, die wist hoe wij ons voelde”

door: WVDS
Afbeelding bron: Photonews

Hanne Verbruggen blikt terug op de beginperiode toen zij samen met Marthe en Klaasje de nieuwe K3 formatie werden. Ze zijn nog op afscheidstournee zijn geweest met Karen, Kristel en Josje. Wanneer ze ‘s avonds op restaurant zaten, kwamen er spontaan wel vragen over de ervaringen die Karen, Kristel en Josje hadden met K3.

 

“Josje, die wist hoe wij ons voelde”, vertelt Hanne openhartig in een interview met De Telegraaf. “Karen en Kristel niet omdat die echt op een heel natuurlijke manier zijn gegroeid en geleidelijk aan bekender werden. Josje kende ook het gegeven van in een wedstrijd zitten.”

“Ze hebben ons heel veel verteld wat het leven van een K3’tje allemaal inhoudt. Je denkt dan dat je helemaal klaar bent en alles aankan.”

Maar Hanne geeft toe dat er ook een eerste moment komt waarop je denkt: ‘Ik heb vandaag mijn dag zo niet' of 'Ik heb eigenlijk niet zoveel zin’.

“En dan voel je je bijna schuldig dat je je dag niet hebt. En dan moet je bij jezelf gaan onderzoeken hoe je daarmee om moet gaan”, aldus Hanne.