Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn perplex na wat ze zien bij Julia Boschman: "Wij schrokken"

door: STG
K3
Afbeelding bron: VTM

Volgend jaar is het eindelijk zover: dan spelen K3'tjes Julia Boschman, Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen voor het eerst in een musical. 'De 3 Biggetjes' kan nog voor de start op grote belangstelling rekenen.

2024 wordt het jaar waarin de K3'tjes eindelijk in een musical te zien zullen zijn. De geruchten deden al langer de ronde, maar zijn sinds kort ook effectief bevestigd.

De ticketverkoop loopt als een trein, en dus start Studio 100 al volop met de voorbereidingen. Tijdens een bezoek aan MNM geven de dames een stand van zaken mee. Ze staan vooral perplex van de prestaties die Julia neerzet.

“Julia kwam binnen nadat wij ons scenario hadden gekregen. Marthe en ik hadden dat zo eens rap gelezen, maar zij wist echt: dan gebeurt dit en dan komt dat”, zegt Hanne bij MNM.

"Dat hadden ze even niet zien aankomen. Wij schrokken. ‘Jij bent echt megagoed voorbereid.’ Dat was heel knap", klinkt het. “Als er iets dan verandert, is ze de eerste om te zeggen: ‘maar zo staat het niet in het script’”, lacht Hanne.