Klanten willen deze aanbieding uit Action niet missen: nu thuisbioscoop aan kleine prijs

door: MRO
action winkel
Afbeelding bron: MRO

Action heeft momenteel een bijzonder leuke en goedkope aanbieding voor wie zijn eigen thuisbioscoop wil creëren of voor wie graag een film of sportwedstrijd op groot scherm in de tuin wil kijken.

Action lanceert elke week enkele nieuwe aanbiedingen op de webshop. Deze week verkoopt de winkelketen een projector met LED-technologie - met een levensduur van wel 50.000 uur - voor slechts 89,95 euro. 

Met deze projector kan je films, series en sportwedstrijden kijken op een gigantische beeldgrootte. Deze kleine en handige projector van het merk Nor-Tec tovert beelden op je muur tot wel 3,3 meter diagonaal, ofwel 287 cm breed en 161 cm hoog.

Je creëert zo je eigen thuisbioscoop waarmee je een extra dimensie geeft aan films, series en sportwedstrijden. De projectieafstand bedraagt 1,2 tot 4,45 meter. De beamer heeft ingebouwde speakers en wordt geleverd met een HMDI-kabel, AV-signaalkabel, stroomkabel en afstandbediening. Je vindt alle informatie op de webshop van Action via deze link.

Unieke ervaring met opblaasbaar projectiescherm in je tuin

Om een echt unieke ervaring te creëren en filmavonden of sportwedstrijden op een megascherm in je tuin te kunnen kijken, verkoopt Action nu ook een opblaasbaar projectiescherm. 

Je outdoor bioscoop is makkelijk op te zetten want dit opblaasbaar scherm heeft een meegeleverde luchtblazer. Het is liefst 311 cm breed en 244 cm hoog en kost 99 euro. Het projectiescherm vind je via deze link.

acti-scherm
Afbeelding bron: Action
Tags action