Jaap Reesema heeft Regi in zijn hart gesloten en heeft heel mooie woorden voor zijn vriend

door: WVDS
Regi Academy
Afbeelding bron: VTM

De Nederlandse zanger en liedjesschrijver Jaap Reesema is ondertussen ook heel bekend in Vlaanderen. Wij spraken hem toen hij te gast was voor ‘Zomerhit’. 

Jaap Reesema behoort ook tot de Regi-familie. Samen met Regi heeft hij al heel wat succesvolle nummers geschreven. Denk maar aan onder meer  ‘Ellie’ en ‘Kom wat dichterbij’.

Regi-fans tellen momenteel al af naar de nieuwe show ‘Regi - The Return’ die in oktober zal plaatsvinden in het Sportpaleis.

Showbizz24 vroeg aan Jaap of hij er ook bij zal zijn in het Sportpaleis. “Ik ga er zeker bij zijn in het Sportpaleis”, klinkt het heel enthousiast bij Jaap.

“Het is megaleuk wat we allemaal opgebouwd hebben. Ik heb zeker aan de helft van het repertoire meegewerkt en geschreven. Dat was zo’n mooie reis die we samen hebben gemaakt.”

“Ik hoop er nog lang onderdeel van te mogen uit maken. Ik zal niet meer naar alle shows meegaan, maar wel naar zo’n show in het Sportpaleis.”

Regi is een vriend geworden en naast een vriend ook iemand waar ik veel aan te danken heb. Hij heeft mij een kickstart gegeven in Vlaanderen. Hij vindt het ook oprecht leuk als je succes hebt.”

Jaap Reesema komt zelf ook naar de Lotto Arena. Wil jij erbij zijn in de Lotto Arena? Bestel dan snel tickets via deze link.