VTM

Kijkers van 'Liefde Voor Muziek' willen allemaal hetzelfde kwijt aan Jaap Reesema

door: COS
Jaap Reesema in 'Liefde Voor Muziek'
Afbeelding bron: VTM

Het negende seizoen van 'Liefde Voor Muziek' is van start gegaan. In de eerste aflevering werd het repertoire van K3 onder handen genomen.

Het meest emotionele moment van de avond was toe te schrijven aan Jaap Reesema. Jaap bracht een eigen versie van 'Oma's Aan De Top'. Die greep Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman meteen naar de keel. Ook bij de kijkers thuis zijn veel tranen gevloeid.

"Geraakt tot diep in mijn hart. Zo mooi, breekbaar... respect! Ik voelde de herinneringen aan mijn grootouders zo naar boven komen. Eentje om nooit meer te vergeten. Kippenvel van begin tot einde", lezen we. "Dit kwam binnen... Om stil van te worden", klinkt het nog.

"Wat een topkerel, die Jaap! Hij weet me telkens te raken… Prachtig gezongen. Ook mijn ogen schoten vol", laat nog een fan weten. "Onwaarschijnlijk mooi. Dat kan alleen Jaap Reesema. Kippenvel en wat een prachtige tekst", klinkt het nog. "Dit kwam binnen vanaf de eerste tot de laatste noot."

"Wat ben jij een topper Jaap! Prachtige tekst, wondermooi gezongen! Deze kwam heel hard binnen." En: "Wauw, echt prachtig mooie versie, Jaap! Dit is waarvoor muziek dient, om te ráken. Kippenvel en krop in de keel. Dankjewel voor alweer een pakkende, herkenbare tekst!"