Jaap Reesema ondergaat indrukwekkende transformatie: “In bloot bovenlijf op de cover van Men’s Health”

door: ASX
Jaap Reesema in 'Liefde Voor Muziek'
Afbeelding bron: VTM

Maar 1 Wens Met Kerstmis, zo klinkt de kerstsingle van de Nederlandse zanger Jaap Reesema. Jaap werd in ons land vooral bekend door zijn passage in ‘Liefde Voor Muziek’ en als jurylid in ‘Regi’s Academy’. De Nederlander oogt momenteel strakker dan ooit.

“Heel vroeger woog ik 112 kg”, bekent Jaap aan Ruben Van Gucht in het radioprogramma ‘radio2 weekwatchers’. “Nu ben ik van 85 kg naar 69 kg gegaan”, gaat Jaap verder. Het geheim van de zanger? Intensief sporten en een streng dieet, bestaande uit witte rijst, kip en broccoli.

Jaap heeft dan ook een goede reden om er op en top fit uit te zien. “In februari sta ik in bloot bovenlijf op de cover van Men’s Health”, verklapt de zanger op radio2. “Het is totaal niks voor mij, maar het is wel tof als ze je vragen.”

De zanger begon dus noodgedwongen intensief te sporten en dat werpt zijn vruchten af. “Ik heb een sixpack ja. Het was wel gênant om daar ingeolied voor de lens te staan, maar als ik de beelden terugzie, denk ik wel: Wow vet!”, klinkt het trots.

Voor de fans: de editie van Men’s Health met Jaap Reesema ligt vanaf februari in de Nederlandse rekken. Allen die grens over dus! In afwachting genieten we nog even van zijn nieuwe single.