Jacques Vermeire is duidelijk tegen zijn kinderen Julie en Maxime: “Geen denken aan!”

door: LHX
Afbeelding bron: Photonews

Jacques Vermeire (70) heeft altijd een drukke carrière gehad. Maar dat betekent niet dat het ouderschap voor hem op de tweede plaats kwam te staan. Integendeel, hij heeft er altijd voor gezorgd dat hij er is voor zijn kinderen Julie (23) en Maxime (21) Vermeire.

Jacques Vermeire heeft naar eigen zeggen het ouderschap altijd héél serieus genomen. “ Zo ging ik hen meestal zelf van school halen, en kwam ik uit bed nog voor de kinderen beneden waren”, vertelt hij aan Libelle. “Zelfs al was ik pas om drie uur ’s nachts thuis na een optreden.”

Zijn dochter Julie Vermeire beaamt dat. “En als we gingen stappen, bleef hij meestal op tot we thuis waren. Daar was hij toch nooit gerust in.”

”Maxime en ik wisten goed wat kon en wat niet”, zegt ze. Eén van de dingen die Jacques echt niet zag zitten, is dat zijn kinderen langs een drukke baan fietsten. ”Geen denken aan dat Julie of Maxime met de fiets langs de Haachtsesteenweg naar de McDonald’s gingen”, zegt hij.

Julie beseft dat hij een beetje overbezorgd was, maar dat vindt ze geen probleem: "Liever dat dan dat hij zich géén zorgen maakte.