Zo Mooi! Maxime Vermeire stelt ons voor aan nieuwe vriendin

door: STG
Maxime en Jacques Vermeire
Afbeelding bron: VTM

Zaterdagavond ging de nieuwste zaalshow van 'De Vermeires' in première. De Capitole in Gent vormde niet alleen het decor van de show, maar was ook voor Maxime de ideale gelegenheid om uit te pakken met een verrassing van formaat.

'Zaalshow 2.0', dat is de titel van een nieuwe voorstelling rond Jacques Vermeire en zijn gezin. Al kwam de grootste verrassing op de première misschien wel van Maxime. Hij stelde zijn nieuwe vriendin voor.

“Caity en ik hebben elkaar leren kennen via Tinder”, zegt Maxime over zijn nieuwe vlam. “Ik was nieuwsgierig naar wat het zou geven als ik op die datingapp zou zitten en vrij snel was er een match tussen ons", klinkt het.

"Eerst hebben we veel gechat, nadien hebben we afgesproken en van het één kwam het ander. Ondertussen zijn we al bijna een jaar samen", verklapt hij. Dat Maxime al een jaar samen is, heeft wellicht niemand zien aankomen.

"Ik heb het niet bewust geheim gehouden, maar ik ben nu niet de persoon die alles deelt op sociale media. De première van de zaalshow van papa leek ons een mooie gelegenheid om als koppel naar buiten te komen", aldus Maxime.