VTM

Jacques Vermeire geeft zijn ongezouten mening over nieuwe vriendin van zoon Maxime

door: LHX
Maxime en Jacques Vermeire
Afbeelding bron: VTM

Jacques Vermeire heeft twee kinderen. Julie en Maxime. Julie Vermeire staat graag in de spotlights, maar Maxime is heel anders.

Maxime Vermeire is slager van opleiding, en momenteel werkt hij bij een traiteur. Hij staat in de keuken, en dat heeft volgens vader Jacques Vermeire met zijn persoonlijkheid te maken. "Maxime is een heel sobere jongen, hij heeft absoluut geen dikke nek en blijft liever op de achtergrond", zegt hij in Dag Allemaal.

Afgelopen zaterdag verscheen Maxime op de première van Jacques' 'Zaalshow 2.0'. Dat deed hij in bijzonder gezelschap: voor het eerst stelde hij zijn vriendin Caity voor, met wie hij al bijna een jaar samen is.

Wanneer Jacques de vraag krijgt of hij blij is met zijn nieuwe schoondochter, antwoordt hij verrassend neutraal. "Ik ben nooit rap blij. Maar ook niet misnoegd, hé", klinkt het. 

"Ik vond het jammer dat het met zijn vorig liefje gedaan was, want ik vond dat een tof meisje. Maar deze is ook een toffe, hoor. Ik ben daar emotioneel niet zo mee verbonden. Als Maxime maar gelukkig is."