VTM

Maxime en Jullie Vermeire doen frappante uitspraak: "Niet zoals Gert Verhulst"

door: COS
De Vermeires
Afbeelding bron: VTM

Sinds zaterdag is er een nieuw VTM-programma: 'De Vermeires'. Jacques Vermeire en zijn gezin worden door een cameraploeg gevolgd in hun dagelijks leven.

De afgelopen jaren werd het ene na het andere realityprogramma rond een bekende familie (her)boren. Eerst was er 'Château Planckaert', daarna 'De Verhulstjes en nog wat later 'Expeditie Gooris'.

Bij 'De Vermeires' wordt de vergelijking natuurlijk snel gemaakt met 'De Verhulstjes'. Toch krijgen we volgens de familie Vermeire een heel andere reeks te zien dan die rond Gert Verhulst en zijn gezin.

"We hebben helaas geen buitenverblijf in Saint-Tropez, hoe graag ik het ook zou willen. We doen gewone gezinsactiviteiten. Zo zijn we nu eenmaal", zegt Julie Vermeire in Story. "En natuurlijk zijn het niet alleen maar uitjes."

"De kijker zal mee kunnen kijken tijdens een romantische verrassing die Laurins voor mij had, een verjaardagsfeest, de ingreep van papa", aldus Julie. "Papa ga je ook niet in een speedo zien zoals Gert Verhulst", vult broer Maxime aan.