"Julia Boschman van K3 is al een tijdje vrijgezel"

door: COS
Ben Broek en Julia Boschman
Afbeelding bron: Instagram @benbroek_

Julia Boschman van K3 heeft al bijna vier jaar een relatie met Ben Broek. Als we het Nederlandse 'Juicechannel' mogen geloven dan is die relatie echter al een hele tijd voorbij.

Deze week vertelt Juicechannel een K3-nieuwtje te hebben. "Er zijn namelijk een aantal bronnen die ons vertellen dat Julia Boschman al een tijdje single is. Het schijnt namelijk dat zij haar relatie rond maart al heeft beëindigd", klinkt het op Instagram Stories.

Julia zou nog zoekende zijn naar wat ze wil en besloot daarom een einde te maken aan de relatie. Met Ben zou ze wel nog goed contact hebben. Ben brengt Julia ook vaak naar België. "Hij is gewoon ontzettend gek op haar, vandaar dat hij dat doet."

"Volgens onze bronnen geeft Julia hem ook nog een soort van valse hoop dat het goedkomt, maar weet ze eigenlijk stiekem zelf wel dat het niet meer goed gaat komen." Een anonieme bron beweert dat ze alleen nog een relatie hebben, "wanneer het Julia uitkomt".

Het is de tweede keer dat Julia geviseerd wordt door de juicekanalen. Eerder gingen er geruchten rond over een affaire met Metejoor. Die geruchten ontkenden beide partijen. Ook deze roddel lijkt Julia zelf al te hebben ontkracht. Eind augustus hadden Julia en Ben het op vakantie in Spanje erg naar hun zin.

Julia en Ben uit elkaar?
Afbeelding bron: Instagram @juicechannel__