K3 dropt nieuw album: fans doen opmerkelijke vaststelling

door: STG
Liefde voor muziek K3
Afbeelding bron: VTM

Echte 'K3'-fans keken er al langer naar uit, maar vrijdagochtend was het dan eindelijk zover: het nieuwe album van 'De 3 biggetjes' is eindelijk uit. Amper één dag na de release doen fans een opvallende ontdekking.

Pure nostalgie, zo omschrijven heel wat 'K3'-fans het nieuwe album van de meidengroep. Na het enorme succes van de vorige producties in 2003 en 2007, keert de musical in 2024 terug naar Vlaanderen en Nederland.

Tijdens de gloednieuwe versie zal ook Marie Verhulst te zien zijn als het konijn Pluisje en Nurlaila Karim als Mama Big. De 3 Biggetjes gaat pas in première op 10 februari 2024, maar in afwachting brachten de dames van K3 nu al het album uit.

Al hebben aandachtige fans nu al iets bijzonder opgemerkt. Zo zijn er kleine tekstuele verschillen te merken in de tekst van het nummer 'Amor' om het slimmer en eigentijdser te maken. "Het leek een beetje alsof de vrouw zich onder de man plaatste", biecht Hanne op. En dus werd de tekst een beetje aangepast.

 

"Heel mooi alleen even wennen aan het feit dat ze een paar woordjes hebben veranderd", "Dat is wel een nadeel als je over de originele musical kan meepraten, dan krijg je een kleine error bij de tekst die veranderd" en "Toen ik dit voor het eerst luisterde was ik aan trillen... zo mooi", klinkt het onder meer.
Tags K3