K3-fans compleet in de wolken nadat ze verrassing van jewelste te horen krijgen: "Pure nostalgie"

door: STG
Hanne, Marthe en Julia van K3
Afbeelding bron: VTM

Het gaat hard voor de dames van K3. Dit weekend palmen ze het Pop-up theater in Middelkerke in met 'K3 Live'. Ook aan de jeugd is gedacht: zij worden getrakteerd op een voorstelling voor volwassenen.

Het Pop-up theater in Middelkerke vormt dit weekend het decor voor 'K3 Live', maar daarna komt de focus stilaan meer en meer op 'De 3 biggetjes' te liggen. De heropvoering van de musical houdt de fans al maanden bezig.

Zo wordt binnenkort bekendgemaakt wie er in de huid kruipt van de wolven. Maksim Stojanac wordt in de wandelgangen genoemd als mogelijke kanshebber.

Tijdens de laatste opname van 'Tien Om Te Zien' brachten de dames in primeur hun eigen versie van de titelsong. “Dat we ‘De 3 biggetjes’ nu als single mogen uitbrengen en volgend voorjaar met de musical op het podium mogen staan, is zowel voor ons als het publiek jeugdsentiment en pure nostalgie", zegt Marthe in Het Laatste Nieuws. "We zijn alledrie opgegroeid met K3 en kennen het liedje door en door”, klinkt het. De uitzending is op 25 augustus te zien bij VTM.

Tags K3