K3-fans laaiend enthousiast nadat ze erg verrassend nieuws te horen krijgen: "OMG"

door: STG
K3
Afbeelding bron: VTM

Binnenkort is het weer zover, dan staan de dames van K3 weer voltallig op het podium. Hanne keert later deze maand terug uit zwangerschapsrust.

De geboorte van Julien zorgde de voorbije maanden voor een ietwat vreemd beeld. Marthe en Julia van K3 werden de laatste maanden steeds vaker met hun tweetjes gespot, terwijl Hanne kon genieten van de eerste momenten samen met Julien en haar partner Jorn.

Vanochtend heeft Studio 100 dan ook groots nieuws bekend gemaakt. K3 bestaat dit jaar 25 jaar, en dat laten de dames dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan. Ook de iets oudere fans reageren erg enthousiast.

Het 25-jarig feestje van K3 zal dit jaar gevierd worden met bijzondere lanceringen. In het voorjaar verschijnt hun album “Best of 25 jaar K3” zowel op CD als vynil, en op 30 april wordt er in de dansstudio van K3 een dansdag georganiseerd waar fans onder leiding van een dansleraar de dansjes zelf onder de knie kunnen krijgen. 

Als kers op de taart hebben de dames ook een verrassing van formaat in de aanbieding voor de oudere fans. Daarom organiseren ze op 12 augustus een extra concert van ‘K3, Live Late Night’."Omg", "Leuk nieuws om mee wakker te worden" en "Kijk er al naar uit", klinkt het ondermeer in de reacties bij de fans.

Tags K3