Komt het toch nog goed tussen Metejoor en ex Britt? Zanger doet verrassende uitspraak

door: COS
Metejoor Liefde Voor Muziek.jpg
Afbeelding bron: VTM

Metejoor heeft met 'Joris' zijn tweede plaat uit. Op het album laat de zanger meer dan ooit in zijn hart kijken.

Metejoor bracht van het album al een eerste single uit: 'Eigen Schuld'. 'Sorry Joris, eigen schuld' zingt hij in het nummer zingt over zijn recente relatiebreuk. Meer dan vier jaar deelden Joris en Britt lief en leed. De zanger was ook een toegewijde pluspapa voor Britts dochtertjes.

"Zo mooi, als Britt dit hoort, neemt ze je zeker terug", klonk een reactie op sociale media. "Ik heb Britt het liedje doorgestuurd, ze heeft het gehoord en ze vond het mooi. Ik was al heel blij dat ze er happy mee was", zegt de zanger in Dag Allemaal.

"Het is niet dat wij met getrokken messen tegenover elkaar staan, we communiceren nog", benadrukt Metejoor. Of het ooit nog goedkomt, is koffiedik kijken. Voor de liefde heeft de zanger op dit moment geen tijd. Hij focust zich volledig op zijn Sportpaleisconcerten.

"In mijn hoofd is er geen plaats voor iets anders. Die concerten moet af zijn", zegt hij. Fans hoeven echter geen vuurwerk of een door de lucht zwevende zanger te verwachten. Wat ze wel mogen verwachten: veel gasten én heel wat emotionele momenten.

Tags Metejoor