Linda Mertens deelt erg pakkende woorden na comeback: "Met zwaar hoopvol hart"

door: STG
lindamertensphotonews.jpg
Afbeelding bron: Photonews

Vrijdagavond was het dan eindelijk zover. Eén jaar na de aankondiging van 'The Return', verscheen Linda Mertens weer aan de zijde van Regi op het podium. Nu deelt de zangeres een erg pakkende boodschap op haar socials.

Linda Mertens was zes jaar lang niet te bespeuren aan de zijde van Regi. Toen het dochtertje van Linda in 2017 overleed aan kanker, duwde de zangers de pauzeknop in. Tot ze gisteren het Sportpaleis weer in vuur en vlam wist te zetten.

Op Instagram deelt Linda dan ook een erg ontroerende boodschap. “Zes jaar geleden overviel duisternis mijn levendige wereld toen ik geconfronteerd werd met een onvoorstelbaar verlies: de dood van mijn prachtige dochter. De muziek die ooit moeiteloos uit mijn ziel stroomde en weergalmde in de harten van velen, werd tijdelijk tot zwijgen gebracht door een zwaar gordijn van verdriet en wanhoop”, klinkt het.

"Omringd door een symfonie van steun van dierbaren en fans vond ik troost en kracht om de wereld opnieuw onder ogen te zien. Muziek, ooit een pijnlijke herinnering aan mijn verlies, begon weer door mijn aderen te stromen. Het podium dat ooit onmogelijk leek om naar terug te keren, begon mijn naam te roepen."

"Met een zwaar maar hoopvol hart en een veerkrachtige en moedige geest maak ik mijn comeback. Mijn terugkeer op het podium is niet alleen een heropleving van mijn muzikale carrière; het is een eerbetoon aan de nagedachtenis van mijn prachtige dochter", schrijft Linda op Instagram.