Margriet Hermans en dochter Celien kondigen grootse primeur aan

door: WVDS
Celien Deloof en Margriet Hermans
Afbeelding bron: instagram@celien_official

Het Hermans-DNA van deze Margriet en Celien is verstrengeld als geen ander en dat blijft niet onopgemerkt wanneer ze het podium delen. 

Daarom bundelen ze vanaf maart 2024 hun muzikaliteit, stemmen en liefde voor muziek, met de avondvullende voorstelling ‘Kwestie van DNA’. 

“De intense Corona-periode zorgde voor veel nieuwigheden, zoals digitaal optreden. Mama en ik voelen nog steeds de warmte en dankbaarheid van de mensen die met ons meezongen tijdens live-sessies op facebook.” 

“De vraag naar meer van deze ‘Facebook-sessies’ beantwoorden we nu met deze theatertournee. Welkom ten huize Hermans! Waar een grapje, verhaal, humor en vooral muziek niet mag ontbreken”, aldus Celien.

Primeur

Het wordt meteen een primeur, want het is de eerste theatertournee waarbij moeder en dochter het podium delen.

“Ach, het voelt zo ontzettend goed aan. Er gebeurt iets speciaals als wij samen zingen. Echt waar. Dat zie ik aan de reacties van het publiek. Uiteraard gaan we ook nu weer samen liedjes brengen, want het klopt dat onze stemmen mooi blenden.” 

Alles komt dubbel zo hard binnen

“Het is nog even wachten, maar dit is iets waar we beiden nu al ontzettend hard naar uitkijken. In het theater zit het publiek lekker dichtbij. Mensen spitsen extra hun oren. Op het podium hoor je niet alleen de kuchjes in de zaal, maar voel je ook het applaus en de waardering.” 

“Daar komt alles dubbel zo hard binnen en het doet ontzettend deugd als je op de gezichten ziet hoe hard het publiek geniet en zich amuseert. Tijdens ‘Kwestie van DNA’, want zo heet onze voorstelling, brengen we elk onze eigen liedjes, doen we dingen samen en vertellen we ook aan de mensen hoe wij een beetje in elkaar zitten.” 

Openhartige voorstelling

“Hoe we onderling verbonden zijn. Mensen die nieuwsgierig zijn en meer over ons te weten willen komen, moeten zeker komen kijken. Het wordt een heel warme, openhartige voorstelling met liedjes en toffe verhalen.” 

De première van ‘Kwestie van DNA’ op zondag 17 maart 2024 in Turnhout wordt extra feestelijk, want Margriet verjaart en wordt dan 70 jaar.