Metejoor in de bres voor K3: "Wie dat nog zegt moeten we persoonlijk opzoeken"

door: COS
Metejoor, Hanne en Julia in 'Liefde Voor Muziek'
Afbeelding bron: VTM

Dinsdag zijn de laatste covers van 'Liefde Voor Muziek' gezongen. Volgende week blikken de artiesten nog een laatste keer terug op hun muzikale avontuur.

De laatste covers die aan bod kwamen in het negende seizoen van 'Liefde Voor Muziek' waren die van Portland. Terwijl Günther Neefs de spits mocht afbijten, waren het de meisjes van K3 die als laatsten aan de beurt kwamen.

Hanne, Julia en Marthe maakten van 'Pouring Rain' het ingetogen 'In de ruimte van jouw armen'. De cover werd door hun collega's met veel enthousiasme onthaald. "Wauw, dames", klinkt het na afloop bij Metejoor

"Wat een magische versie", zegt Sarah Pepels. Jente Pironet er vol bewondering op los. "Jullie zijn zo adembenemend. Dit is echt gewoon crazy", zegt hij. "Jullie zijn zo, zo prachtig. Wat een versie", vervolgt Sarah.

"Jullie zijn echt fenomenen van vrouwen gewoon. Het zag er zo adembenemend prachtig uit", zegt Jente nog. "Als we nu ooit nog ergens lezen dat K3 niet kan zingen, dan moeten we die persoonlijk opzoeken", besluit Metejoor.

Tags Metejoor K3